Vegetarián: Viz 9 neobvyklých potravin, které mohou obsahovat maso

Ti, kteří mají omezenou stravu, a to buď výběrem nebo lékařským doporučením, vědí, že někdy je obtížné kontrolovat jednotlivé položky složení všech potravin a kontrolovat, co můžete a co nemůžete jíst. Tentokrát je to varování pro vegetariány? Seznam 9 produktů, o kterých si ani nemyslíme, že mohou mít ve složení maso:

  1. Alkoholické nápoje, zejména mošt, piva a vína, mohou ve složení obsahovat stopy ryb a zvířat.
  2. Červené bonbóny, zejména bonbóny vyrobené z gumy, mohou obsahovat stopy brouků použitých ve složení barviv.
  3. Bílý cukr, může obsahovat stopy spálených kostí skotu. A některé z hnědých cukrů také neunikají složení.
  4. Dortové směsi mohou obsahovat sádlo ze zvířat.
  5. Banány mohou v některých případech obsahovat stopy hmyzu použitého v konzervačních sprejích.
  6. Dovážená omáčka Worcestershire Sauce obsahuje ančovičky ve složení.
  7. Některé sýry jako čedar a syřidlo mohou mít ve složení stopy střev.
  8. Jogurty mohou obsahovat živočišnou želatinu, která také zahrnuje marshmallows a bonbóny na bázi gumy.
  9. Jakýkoli produkt, který prohlašuje, že obsahuje omega-3, který je získán z ančoviček, sardinek a tilapie.

Před konzumací stojí za to si ji pečlivě přečíst, protože někdy i ty nevinné potraviny mohou mít něco, co nemůžeme jíst.

You Bet Your Life: Secret Word - Chair / People / Foot (Únor 2023)


  • 1,230